Imbarro Home & Fashion Shopper Tas Paradise Coral – Velours

Beschrijving

De Shopper Paradise Coral van Imbarro Home & Fashions een stoere shopper van velours in een prachtige licht oranje paradise print met bloemen en vogels. Een handige tas voor vele doeleinden. Als boodschappentas of bijvoorbeeld strandtas steel je de show.
Voorzien van dubbel leren handvaten , een drukknoop om je tas dicht te doen en een binnenvak met rits.

  • 52 x 52 cm
  • Velours
  • Drukknoop
  • Leren handvaten
  • Binnenvak met rits

Imbarro Home & Fashion, al meer dan 27 jaar Dutch design……

Imbarro is een uniek Nederlands merk voor interieur- en modeaccessoires. Imbarro brengt minimaal twee keer per jaar met liefde en aandacht een collectie woon- en modeaccessoires op de markt, die uitstekend mixt en matcht en waarmee we kleur aan het leven geven. Het merk Imbarro staat bekend om de mooie, vrolijke en kleurrijke printdesigns die sieren op onze producten als zachte velours kussens, vloerkleden, plaids, pannenlappen, keukendoeken, kimono’s, tassen pouches en shawls.

Sinds 1993, dus al ruim 27 jaar, ontwerpen en designen zij interieur- en modeaccessoires met dé kenmerkende Imbarro prints en kleuren. De producten worden gemaakt met respect voor het milieu, arbeidsomstandigheden van de medewerkers en de consument. Wist je bijvoorbeeld dat ze gerecycled materiaal (petflessen) in de vloerkleden verwerken en daarmee een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld?

Bij het designen van onze collecties volgen ze altijd de laatste trends en kleuren die ze combineren met de herkenbare “Imbarro touch”. Een aantal keren per jaar reizen zij naar India om op de productielocaties de kwaliteit van de producten te begeleiden waarbij juiste materialen en kleuren in juiste samples moeten worden beoordeeld.

Zij geloven dat kleur, aaibaarheid, warmte en gezelligheid in het dagelijks leven bijdragen aan een goed gevoel. Daarom ontwerpen ze voor klanten producten waar je blij van wordt, want van een kleuraccentje in je leven wordt toch iedereen vrolijk!

Het motto is dan ook:

COSY AT HOME, WARM AROUND YOU.
COLOUR YOUR LIFE, GENTLE TO YOUR BODY.
UNIQUE DESIGNS, A COLOURFUL MIX.

 43.95

3 op voorraad

x

Levertijd: 1 - 2 werkdagen