Spant7: alweer 1 jaar een begrip in Deventer

Wat vliegt de tijd. Het is alweer een jaar geleden dat Spant7 verhuisde van Diepenveen naar Deventer. Eigenaren Wilco en Sabine zijn trots op het groeiende succes van hun meubelmakerij en woonaccessoireswinkel. Mede door de komst naar Deventer zit Spant7 flink in de lift.

Elk meubelstuk wordt een uniek exemplaar

Wensmeubelen n woonaccessoires
Spant7 heeft twee locaties. Een meubelwerkplaats met showroom aan Brinkgreverweg 6B, waar Wilco meubels-op-maat maakt, precies afgestemd op jouw wensen. Echte wensmeubelen. Van kasten, tafels en bureaus tot kapstokken, wandplanken en zelfs inbouwkasten. Gemaakt van robuust staal en zowel nieuw als levendig oud hout met een verhaal, zoals wagonplanken, schuurhout en wijnpersplanken. Duurzaam, karakteristiek en elk meubelstuk wordt een uniek exemplaar.

In de showroom vind je voorbeelden van unieke meubelen, maar je kunt ook jouw meubelwens doornemen met Wilco. Hij maakt precies het meubelstuk dat jij hebben wilt. Creativiteit zit Wilco in het bloed. Het is niet voor niets dat hij van zijn grote voorliefde voor het werken met hout zijn werk gemaakt heeft. Vol passie gaat hij te werk en hij volgt elk project van het begin tot het eind. Elk meubelstuk wordt met liefde gemaakt en door Wilco persoonlijk bij je thuis of op kantoor afgeleverd en gemonteerd. Hij wil zeker weten dat jouw wensmeubel precies is zoals jij het in gedachten had.

Woonaccessoires waar je acuut verliefd op wordt

Daarnaast heeft Spant7 een woonaccessoireswinkel in de Oude Mosterdfabriek, Walstraat 64. Hier vind je exclusieve stoelen en woonaccessoires, zoals originele kandelaars, kekke vazen, stoere lampen, robuuste bloempotten en hebbedingetjes waar je acuut verliefd op wordt. En ben je op zoek naar een specifieke woonaccessoire of stoel die je niet in de winkel kunt vinden? Sabine hoort graag wat jouw wens is, dan gaat zij voor jou op zoek. Met haar positieve instelling zal zij er alles aan doen om het voor jou te vinden. Succes gegarandeerd!

Vol humor, een beetje gek en fijn eigenwijs

Onafscheidelijk en ijzersterk
Hoewel Sabine de extraverte van het stel is en Wilco de meer rustige persoon, hebben ze vele overeenkomsten. Beiden zijn vol humor en zoals ze zelf zeggen een beetje gek en fijn eigenwijs. Ze zijn dol op hun twee pluizige katten, voetbal kijken en Thais eten. Wilco blijkt een echte chef-kok te zijn als het om Thais eten maken gaat. Maar samen uiteten gaan liefst bij de Thai is natuurlijk ook erg prettig na een drukke werkdag bij Spant7. Net zoals samen een concert bezoeken. Anouk, Waylon, Kane, Kensington, Di-rect en U2 zijn hun favoriete bands. Maar een rustig avondje met zn tweetjes op de bank is ook zeker aan hen besteed. Dit duo is onafscheidelijk en ijzersterk, zowel priv als op de werkvloer.

Zelf meubels maken
Als zestienjarige wist Wilco al dat hij meubelmaker wilde worden. Na de LTS Timmeren, volgde hij in Rotterdam de MTS-opleiding tot meubelmaker. En met een stageplek bij Jan des Bouvrie in Naarden leerde hij de fijne kneepjes van het vak. Na zijn opleiding ging Wilco weer in het oosten des lands wonen; daar waar hij zich het meest thuis voelt. Na een werkperiode in de interieurbouw besloot hij terug te gaan naar waar het allemaal mee begon: zelf meubels maken. In 2011 startte hij voor zichzelf. De stoere, robuuste en tikkeltje eigenwijze meubelen van Wilco werden goed ontvangen. Al gauw groeide het werk van Wilco uit zijn garage en moest hij op zoek naar een grotere werkplaats voor Spant7. Na een paar jaar in Diepenveen gezeten te hebben, zit Spant7 nu alweer een jaar in Deventer.

Op het moment dat de kinderen thuiskwamen, stonden de knuffels al in de kast

Werk om trots op te zijn
Samen met de klant bedenkt Wilco de mooiste meubelen. Zo maakte hij een prachtige wijnkast als huwelijkscadeau, originele zuilen van staal en hout voor kunstwerken en schattige meubels voor kinderkamers. Op het moment dat de kinderen thuiskwamen, had Wilco het speelgoed en de knuffels al in de kasten gezet. Want Wilco voltooit elk project tot het eind; tot hij het meubelstuk persoonlijk bij je thuis bezorgd en gemonteerd heeft. Een ander, zeer succesvol project was voor een edelsmederij. Het begon met het maken van een tafel, maar liep uiteindelijk uit op het verzorgen van het complete atelierinterieur voor een van de edelsmeden. Soms lopen projecten een beetje uit de hand ?.

Voor advies hoef je geen ingewikkelde afspraken te maken. Loop gewoon eens binnen!

Interieurstyling
Spant7 is ook perfect als het om interieurstyling gaat. Zo kwam er een moeder van vijf kinderen, die het maar niet voor elkaar kreeg haar huis stijlvol, maar ook praktisch in te richten. Spant7 kwam met oplossingen en zorgde ervoor dat dit gezin nu een prachtig, warm en liefdevol interieur heeft, waarin echt geleefd kan worden. Voor advies hoef je geen ingewikkelde afspraken te maken; je loopt gewoon binnen in de winkel of de showroom tijdens openingstijden. Koffie, thee en bonbons staan klaar. Wilco en Sabine hebben altijd tijd voor een gesprek en helpen je graag verder. Of je nu interieuradvies wilt, een idee voor een meubelstuk wilt bespreken of op zoek bent naar een origineel wooncadeau.

Toekomst
Het gaat goed met Spant7. Heel goed. De kracht van Spant7 zit m in een combinatie van factoren: het persoonlijke en warme klantcontact, de jarenlange ervaring in het meubelvak, het creatief denken en denken in mogelijkheden, feeling voor de woonwensen van de klant en
het (her)gebruik van duurzame materialen. Deze mix resulteert in meubels en woonaccessoires die nt even anders zijn. Bijzonder, uniek, gebaseerd op persoonlijke wensen. Maar bovenal zijn deze mensen gek op het werk dat ze doen en dat zie je terug in hun producten en creaties.

Contact en openingstijden
De showroom en werkplaats van Spant7 bevindt zich aan de Brinkgreverweg 6B te Deventer. Op zaterdag kun je hier binnenlopen tussen 10.00u en 17.00u. Kom je liever op een andere dag? Dat kan ook. Bel of mail voor een afspraak.
De woonaccessoireswinkel van Spant7 vind je in de Oude Mosterdfabriek, Walstraat 64 te Deventer. De openingstijden zijn vrijdag en zaterdag van 10.00u tot 17.30u en op koopzondagen van 12.00 tot 17.00u. Maar de online winkel is altijd geopend!


Terug naar het overzicht